Šivalno vezilni stroj Pfaff Creative 1.5 - za vse ustvarjalne!

Kaj nam je všeč na Pfaff Creative 1.5:

  • izjemno tiho šivanje. Oblika in izdelava stroja resnično ublaži zvok in vibracije, tako stroj deluje izjemno tiho in brez nepotrebnih vibracij. Nastavite stroj na najvišjo hitrost in gremo.

  • za vse tiste, katere potrebujete izredno veliko vezilno površino.  Pfaff Creative 1.5, bo tako navdušil vse, katere ste bile prej omeje z majhno vezilno površino, saj v kompletu dobite 240 x 150 mm velik vezilni obroč.

  • navdušilo nas je, da si lahko brezplačno naložite program Pfaff Embroidery, na katerem že imate dodatne motive in lahko prilagajate velikost, pištete imena, menjujete fonte,...Ustvarjanje, kar na PC ali Mac računalniku. Enostavno se povežite ali naložite vaš motiv na USB in že vezete na Pfaff Creative 1.5 šivalno-vezilnem stroju.
  • elektronska napetost vam olajša nastavljanje pravilne napetosti sukanca. Pfaff Creative 1.5 bo avtomatsko izbral pravilno napetost za izbran šiv ali motiv za vezenje. Seveda jo lahko po potrebi tudi sami nastavite na vaše potrebe.


  • avtomatski sistem za odrez niti bo navdušil. Tako bo pri vezenju avtomatsko odrezal nit, ko bo potrebno menjati sukanec in vam s tem prihranil čas.
  • posebnost je Pfaffov sistem IDT, kateri je poznan po vsem svetu. Sistem omogoča vlečenje več plasti tkanin skozi šivalni stroj. Izredno prav pride ta sistem pri patchworku, kjer ni potrebno nobenih dodatnih nogic.

  • izbirate lahko med 150 različnimi programi in 2 pisavama, katere so že vgrajene v šivalnem stroju in dostopne preko gumiranih gumbov.
  • Hitrost vezenja - nobena drug šivalno vezilni stroj v tem cenovnem razredu ni hitrejši od Pfaff Creative 1.5

  • cena je izredno privlačna in je trenutno pod 1.000 Eur + brezplačen vezilni program za PC. Kupite ga lahko tukaj: www.sivalni-stroji.si s kar 36 mesecev garancije in zagotovljenim servisom v Ljubljani, Mariboru in Zagrebu.

Juki HZL-353Z 

Ko smo prvič videli šivalni stroj Juki HZL-353Z smo takoj pomislili na šivilje začetnice, saj se nam je zdel ta stroj idealen za vstop v svet šivanja. Topla rožnata barva enostaven vodič za izbiro ustreznega šiva, veliko okno, ki prikazuje izbran šiv - funkcije niso  le prijazne za začetnice temveč tudi izkušenim šiviljam, ki jih bo enostavnost naravnost navdušila.

Juki HZL-353Z ima horizontalni čolniček, kar bo najbolj pri srcu šiviljam začetnicam. Prav tako ima avtomatski vdevalec niti, kakor tudi sistem za odrez niti na samem šivalnem stroju. Šivilje začetnice pa bo precej navdušila avtomatska gumbnica in 21 programov med katerimi se najde tudi overlock šiv in elastični šivi, kar bo navdušilo malo bolj zahtevne šivilje.

Delo z Juki HZL-353Z

Za napeljevanje sukanca preprosto sledite slikam na zgornji strani šivalnega stroja, tako bo napeljevanje tudi za začetnice preprosto in se bodo hitro naučile. Ko je stroj napeljan je izbira ustreznega šiva le še mačji kašelj. Ko smo šivali z njim smo ugotovili, da je stabilen, trden in zelo tih brez opaznih vibracij. Šivi so lepi, trdni in varni. S 21 različnimi programi bo zadovoljil vse potrebe za izdelavo oblačil, ki jih boste potrebovali.

Tehnični podatki:

- 21 programov

- avtomatska gumbnica

- vdevalec niti

- LED lučka,....

- priložen trdi pokrov

Zaključek:

Če rečemo, da je 1 najslabša ocena in 5 najboljša lahko Juki HZL-353Z brez slabe vesti damo zelo visoko oceno 4.8.

Če še vas nismo prepričali prosite za demonstracijo in ga primerjate z več drugimi stroji v svojem razredu in boste brez dvoma prišli do enakega zaključka, da je res v svojem razredu med boljšimi šivalnimi stroji trenutno na tržišču.

Kje ga lahko kupite:

Šivalni stroji - na enem mestu

Carina Classic test - kaj ponuja model, ki se proizvaja kar 17 let!


Lastnosti

Šivalni stroj ima kar 26 različnih šivalnih programov, kar je v tem segmentu veliko. Seveda, to so uravnotežena kombinacija uporabnosti in dekorativnih šivov različnih overlock šivov , s katerimi lahko šivamo tudi elastične tkanine. Prav tako se da nastaviti dolžina šiva, vsekakor je veliki plus avtomatski vdevalec niti. 

Izdelava

Z velikim vrtljivim gumbov enostavno izberemo željen program, prav tako so tudi druga stikala pregledna in šivalni stroj je enostaven za uporabo. Zunanjost je videti kvalitetno izdelana, prav tako proizvajalec oglašuje visoko kakovost šivalnega stroja in ponuja 5 let garancije.

Razmerje med ceno in zmogljivostjo

Priporočena MPC je 199,00 eur - Carina Classic daje dober vtis tako na prvi in drugi pogled. Čeprav je v tem segmentu šivalnih strojev kar veliko je Carina Classic zelo dobra izbira. Prav tako se vidi da priznan proizvajalec, da veliko na kvaliteto izdelave, kar se tudi pokaže z dolgo garancijsko dobo.

Zaključek:

Zaradi visoke kakovosti in enostavnega delovanja se je Carina Classic lahko tako dolgo obdržala na tržišču in se še proizvaja naprej. Verjamemo, da bo ta šivalni stroj dočakal 20 let proizvodnje in prodaje.

Tehnični podatki


ZnamkaCarina
ModelClassic
Cenaca. 199 Euro
Gumbnica4-stopenjska avtomatska
Šivalni programi26
Garancija5 let
Teža6,7 kg
Dim.:42,5 x 21,5 x 34 cm
Tehn.: 85 Watt, 230 V-50HZ


Kje Kupiti:Preizkusili smo Pfaff 140s


pametni Pfaff 140S - šivalni stroj, za vse tiste, ki so radi malo "kul". 

S svojimi 21 različnimi šivalnimi programi bo pravi za vse vrste opravil. Zašiti haremke za naše najmlajše, skrajšati hlače,...

Začetnike bo navdušila enostavnost uporabe, izkušeni pa bodo lahko izkoristili vse možnosti, ki jih Pfaff 140s ponuja. Tako se lahko zabava prične.
Veliko funkcij, kot so nastavljiva širina šiva (do 6,0 mm), nastavljiva dolžina šiva (do 4,0 mm) in prilagodljiv pritisk tačke, tako postane 140s zelo vsestranski. Prav tako bo v pomoč avtomatski vdevalec niti.
Horizontalno nameščen čolniček se da enostavno napeljati. Prav tako vam Pfaff 140s nudi možnost šivanja z dvojno iglo. Izdelajte si gumbnice v samo 4- korakih. 

enostavnost uporabe, širok izbor programov, primeren za začetnike

Kje kupiti:

Šivalni stroji - velika izbira šivalnih strojev0
 . title>Sivanje